Kókusz alapmatrac

Rövid leírás: Egyszerű, könnyen tisztán tartható, jól szellőző gyerekmatracunk 7ox14o-as méretben

Kulcsszavak: 7ox14o-as gyerek kókusz matrac

Árinformáció:  a matrac ára 13.000 Ft.- 7ox14o-es méretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt


   Leírás

 

Kemény érzetű tisztakókusz matrac. Latexált, azaz érzetre rugalmasan kemény, nem „betonkemény” kivitel. Jól szellőzik, könnyen tisztán tartható, gyerek - és szülőbarát alapanyag.
Tizenöt - húsz kilós súlyig ideális. Ennél nagyobb súly esetén is használható, amennyiben a gyerkőc jól alszik benne, nem találja túl keménynek. A higiéniailag kényesebb életkor után érdemes puhább matracra váltani.


A tisztakókusz matracok egyetlen hátránya, hogy a jól szellőző szerkezet miatt nem tartja meg eléggé azt a meleget, amit a kisbabák teste lead. A meleg fekvőfelület megőrzése érdekében kínáljuk az extra minőségű polár anyagból készülő matracmelegítőt, amelyet a „lepedők, matracvédők” menüpont alatt találhatsz.
Huzata lezippzárazható, hatvan fokon kimosható. A huzat anyaga hatvan százalék pamut, negyven százalék műszál. Tisztítani huzattal együtt szokták, mert elég nehéz a kókusz szálak miatt a huzatot visszahúzni a matracra.


Garanciája egy év.


A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt vásárolni!
Állandó készlettel rendelkezünk belőle, de megrendelés előtt érdemes egyeztetnünk telefonon a készletről. Megrendelni emailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy a Magyar Posta közreműködésével házhoz szállítjuk.


Szinek


A matrachoz kínált huzat színe fehér.


Anyagok


A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs. Latexált, ezért érzetre rugalmas, nem kőkemény.

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

Nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos alapanyag.


Videó


Kapcsolódó termékek:

Kókusz baby memory 70x140   Antibakteriális hideghab baby 70x140


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés